Bemutatkozás

A vadászterület

Földhivatali adatok alapján becsült mérete: 3692 ha, mely alapvetően vegyes vadas, a fácán, a mezei nyúl mellett megtalálható a vaddisznó, az őz és a gímszarvas is.

Kiindulási pont Kerepes belterület határa a 30-as főúton Gödöllő felé. Kerepes belterület határán tovább a 0174 hrsz. útig. A 0174 hrsz. úton a 083 hrsz-ú állami erdőterület határáig. A 083 hrsz-ú állami erdőterület DNY-i majd DK-i határán a 098 hrsz-ú állami erdőterület határáig. A 098 hrsz-ú állami erdőterület DNY-i határa, majd a 089 hrsz-ú földrészlet DNY-i határa a 0123 hrsz-ú útig. A 0123 hrsz. út Isaszeg községhatárig. Isaszeg-Kerepes majd Isaszeg-Pécel községhatár az Isaszeg-Pécel közúton keresztül a Budapest-Miskolc vasútvonalig. A vasútvonal Budapest felé a Naplás útig. A Naplás út, Simongát utca, Vidámvásár út (XVI. ker.) a 30-as főútig. A 30-as főúton Kerepes belterület határáig, a kiindulási pontig.

A vadászterület tulajdonosi közössége 13-572750-301 kódszámmal került nyilvántartásba.

 

Célunk, küldetésünk:

A közösség és a tagok igényeire szabott, etikus vadásztársaság működtetése, melyben megéljük és megtartjuk a vadászati hagyományokat, értékeket és törvényi előírásokat, a működési költségek minimálison tartásával.

 

Értékeink:

  • mindenki véleménye számít,
  • úgy bánjunk másokkal, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak,
  • hiszünk az adott szó erejében,
  • a tettek minősítenek, nem a szavak,
  • etikus, tiszteleten alapuló közösséget hozunk létre, amit meg is tartunk,
  • mit tudok segítni? ahelyett, hogy másnak mit kellene tennie.

 

Ez a webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával ön elfogadja a cookie-k használatát.
További információ Rendben